Sfaturi pentru cei care vor sa faca o meserie din content writing

content writing

Nu mai este de mult un secret faptul ca din online se pot castiga bani frumosi. Sunt persoane care isi castiga existenta muncind de acasa, pe un laptop, iar banii scosi din aceasta practica nu sunt deloc putini tinand cont ca freelancerii reusesc sa intretina o familie cu acest profit. Parti bune gasesti la fiecare pas atunci cand lucrezi in online. Primul si cel mai important ar fi ca nu ai niciun sef, nu are cine sa te comande, nu-ti face nimeni programul si castigurile financiare tin strict de tine.

Ce trebuie sa faca un specialist în content writing?

Vreau sa vorbesc un pic despre meseria de content writer si am sa scriu 3 sfaturi pentru cei care vor sa se apuce de scris:

  • Trebuie sa ai un vocabular foarte dezvoltat

Daca articolul tau este la nivelul unei compuneri de clasa a 4-a, ar trebui sa renunti la meseria aceasta. Incearca sa citesti cat mai multe carti, sa citesti cat mai multe articole ale bloggerilor si astfel sa-ti creezi propriul tau stil de a scrie, care in timp va fi apreciat sau nu.

  • Trebuie sa scrii pe orice nisa

Daca un client vine si-ti propune sa scrii despre filme, tu trebuie sa te adaptezi si sa construiesti un text chiar si pe acest domeniu, fie ca-ti place, fie ca nu. Sunt si content writeri care isi aleg nisele pe care sa scrie, dar acestia au ajuns foarte buni si foarte cautati, acesta este motivul care le permite sa faca anumite mofturi cu clientii.

  • Livreaza la timp

Daca vrei sa-ti faci clineti fideli trebuie sa fii serios ori de cate ori prinzi o colaborare buna. Daca tu livrezi articolele la timp si esti serios cu cel care te plateste, acesta va reveni si va mai face noi comenzi. Daca tu promiti ca livrezi articolele pe data de 15 si nu ai facut-o nici pana pe data de 20, ar trebui sa lucrezi la disciplina ta.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*