Studenti: cazati la camin sau intr-o garsoniera/apartament

studenti

Pentru ca se aproprie toamna, atunci cand multi afla la ce facultati au fost primiti, vechii elevi de liceu si proaspetii studenti vor avea de facut o noua alegere destul de importanta pentru ei, o alegere care le va influenta viata in foarte multe modalitata. O sa discut in randurile de mai jos 3 capitole si ce avantaje sunt la fiecare dintre alegerile facute de voi.

Distractia
La acest capitol, caminul castiga detasat. In camin sunt foarte multi tineri din foarte multe orase care vor sa se distreze in timpul studentiei, iar pentru acest lucru alegerea cazarii la camin face ca viata voastra din timpul studentiei sa fie foarte distractiva si plina de fel de fel de peripetii si farse intre studenti.

Nu spune nimeni ca atunci cand stai intr-o garsoniera ori la un apartament nu te poti distra, dar totul sta mai diferit ca in camin pentru ca in blocul in care tu o sa locuiesti nu poti face atat de multa galagie ca in camin, nu vor fi atat de multi tineri ca tine si nu o a auzi atat de multe povesti ca in fata unui camin.

Invatatul
Cand vine vorba de invatat, daca esti cazat la apartament ori garsoniera lucrurile stau mai bine pentru tine, pentru ca o sa ai parte de liniste si-ti poti face singur conditiile de care ai nevoie pentru a invata. Nu te va deranja nimeni, nu se va juca nimeni, nu va urmari nimeni filme xxx si nu vei aude gemete de la ele cand tu vrei sa te pregatesti pentru un viitor examen.

Si in camin exista sala de lectura unde de cele mai multe ori este liniste si se aduna acolo numai studenti care vor sa invete.

Prieteni
In camin iti faci cei mai multi prieteni, in camin nu vei fi niciodata singuri si rare vor fi zilele in care te vei plictisi. Intr-un camin studentesc sunt cazati cateva sute de studenti, iar din acestia este imposibil sa nu-ti gasesti un grup cu care sa te intelegi. Datorita lor, studentia ta va fi mai frumoasa si mai usoara, zilele vor trece mai repede, iar facultatea va fi mult mai amuzanta si distractiva.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*