Separarea cununiei civile de cea religioasa. Principalele beneficii pentru miri

restaurant cununie Bucuresti

Ca sa ajungi sa fii casatorit si sa te bucuri de o viata de cuplu normala ai de parcurs doua etape: cununia civila si cununia religioasa. Desi cele doua evenimente majore pot fi organizate pe repede-inainte in aceeasi zi din considerente economice sau practice, multe cupluri moderne aleg sa separe cununia civila de cea religioasa, sa le faca in zile diferite.

Cununia civila presupune deplasarea la starea civila si semnarea unor acte, oficializarea relatiei in fata ofiterului starii civile. Sunt prezente, de regula, rudele apropiate, familia, cativa prieteni. Dupa cununia civila va fi o masa, poate o petrecere restransa, cu putini invitati, la restaurant sau acasa. Din momentul in care s-a incheiat procedura de la starea civila sunteti legal casatoriti si va puteti gandi si la ceremonia religioasa, la nunta.

O separare clara a datelor in care are loc cununia religioasa si civila este de dorit si aduce numeroase beneficii pentru miri. Da, vor fi doua evenimente de organizat, dar pentru fiecare in parte vei avea timp suficient la dispozitie si in zilele respective totul va merge ca pe roate, fara oboseala inutila si foarte mult stres.

Cununia civila separata de cununia religioasa este o varianta excelenta pentru ca e foarte rapida, dureaza mai putin de cinci minute tot ce se intampla la starea civila. Ai timp sa ajungi la petrecere, sa te schimbi, sa te odihnesti putin, sa te bucuri de ziua respectiva.

Nu ai nevoie de rochii scumpe de mireasa, nu pierzi timp prin magazine in graba pentru a gasi rochia cea mai buna pentru tine. Ai timp sa o cauti dupa ce trece momentul cununiei civile. O rochie eleganta, casual, un costum casual pentru viitorul sot si s-a rezolvat rapid si problema hainelor.

Petrecerea de dupa cununia civila se poate organiza la un restaurant cununie Bucuresti unde ati mai fost si in trecut, unde va simtiti bine, aveti toate sansele sa gasiti locuri disponibile pentru ca nu aveti zeci de invitati. Sau poate vreti ceva diferit si mergeti la o cabana pe care o veti inchiria pentru o petrecere care sa marcheze momentul important din viata de cuplu.

Nu se mai pierde timp nici cu organizarea evenimentului, cununiei civile si petrecerii de dupa. Doar discuti la un restaurant cununie Floreasca cu experienta si rezolvi pe loc problema locatiei, in ziua cununiei nu ai nevoie de nimic special, de decoruri fastuoase, de foarte multi furnizori, oameni de care sa depinzi. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti o data cand ai putea avea la dispozitie restaurantul si sa te gandesti la un meniu, la atmosfera din locatie, cum o poti face cat mai placuta pentru invitati.

Scapi si de formalitatea care vine la pachet cu o cununie religioasa in aceeasi zi cu o cununie civila. Esti mai relaxat, poti adopta tinute casual in care sa te simti bine, sa te poti misca in voie. Intr-o locatie cununie civila bucuresti nu vei mai avea atat de multe momente de respectat si de coordonat, te vei distra alaturi de invitatii tai in cerc restrans si vei marca ziua cununiei civile asa cum trebuie.

Plus ca nu ai de trimis un numar mare de invitatii, nu ai nevoie de foarte multe flori, de meniuri complexe, costurile finale sunt mai mici pentru acea zi, exista libertatea de a alege orice pentru ziua respectiva. In ziua ceremoniei religioase, nuntii ai mai multa libertate, esti mai linistit, programul nu e atat de aglomerat.

Cununia civila urmata de o petrecere la un restaurant cununie sector 2 cu doua saptamani sau mai mult inainte de cununia religioasa si nunta va insemna ca in luna de miere mirii pot pleca cu noile acte. Este foarte important sa stii ca, la plecarea in calatoria de nunta, toate lucrurile sunt finalizate si viata de cuplu a inceput cu dreptul. Doar asa te relaxezi cu adevarat si poti sa ai o luna de miere perfecta alaturi de partener/a.

Ramane la latitudinea viitorilor miri daca apeleaza la aceasta varianta sau vor ambele evenimente in aceeasi zi pentru a termina mai repede cu totul si a reveni la viata obisnuita. Decizia se va lua in cuplu si impreuna cu familia sau cu firmele care se vor ocupa de organizare si va avea in vedere beneficiile clare pe care le aduce o astfel de separare. Important este ca evenimentele din ziua cununiei sa iasa cat mai bine si mirii si familia, prietenii, invitatii sa fie multumiti si sa se simta bine.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*