Muzica din pub-uri poate decide succesul acestuia

distractie

Se pune foarte mult accent in vremurile noastre pe pub-uri si diferite localuri in care se consuma unele bauturi, localuri care sunt destinate petrecerii timpului liber sau iesirilor pentru a socializa cu unii prieteni. Multi patron abordeaza o gandire mai putin productiva pentru ca nu stiu sa-si organizeze aceste spatii comerciale astfel incat lumea sa revina cu cea mai mare placere acolo. Am intalnit multe situatii in care cei care merg pentru prima data intr-un local, refuza sa-l mai frecventeze pentru ca nu le place atmosfera sau muzica de acolo. Sunt de acord cu localurile care sunt oarecum de nisa, dar si acestea trebuie sa indeplineasca macar minimul de situatii de eleganta si bun gust.

Sunt foarte multe persoane care ar merge intr-un local in care se canta muzica de petrecere, iar aceste afaceri sunt prospere pentru ca nu toata lumea doreste sa asculte muzica comerciala atunci cand merg sa serveasca o bautura cu prietenii. O formatie nunta foarte bine pregatita poate fi o alegere buna pentru patronii care vor sa atraga persoanele putin mai diferite, satule de muzica pe care o ascultam inevitabil in orice mijloc de transport in comun, la radio, la TV si chiar si pe retelele de socializare.

70 de comentarii

  1. O formatie (fie ea de muzica de petrecere, de rock, pop sau mai stiu eu ce) supravietuieste doar daca stie sa faca atmosfera. Daca se implica publicul in spectacol, daca formatia respectiva simte publicul si canta in armonie cu el are succesul garantat si localul respectiv va fi plin.

  2. Este foarte interesant, iti doresc mult succes in tot ceea ce faci si la mai multe articole pe viitor.Sunt de parere ca muzica face intodeauna atmosfera buna,deci conteaza fiecare aspect.O formatie (fie ea de muzica de petrecere, de rock, pop sau mai stiu eu ce) supravietuieste doar daca stie sa faca atmosfera. Daca se implica publicul in spectacol, daca formatia respectiva simte publicul si canta in armonie cu el are succesul garantat si localul respectiv va fi plin.

  3. Este foarte interesant, iti doresc mult succes in tot ceea ce faci si la mai multe articole pe viitor.Sunt de parere ca muzica face intodeauna atmosfera buna,deci conteaza fiecare aspect.O formatie (fie ea de muzica de petrecere, de rock, pop sau mai stiu eu ce) supravietuieste doar daca stie sa faca atmosfera. Daca se implica publicul in spectacol, daca formatia respectiva simte publicul si canta in armonie cu el are succesul garantat si localul respectiv va fi plin.

  4. ste foarte interesant, iti doresc mult succes in tot ceea ce faci si la mai multe articole pe viitor.Sunt de parere ca muzica face intodeauna atmosfera buna,deci conteaza fiecare aspect.O formatie (fie ea de muzica de petrecere, de rock, pop sau mai stiu eu ce) supravietuieste doar daca stie sa faca atmosfera. Daca se implica publicul in spectacol, daca formatia respectiva simte publicul si canta in armonie cu el are succesul garantat si localul respectiv va fi plin.

  5. O formatie (fie ea de muzica de petrecere, de rock, pop sau mai stiu eu ce) supravietuieste doar daca stie sa faca atmosfera. Daca se implica publicul in spectacol, daca formatia respectiva simte publicul si canta in armonie cu el are succesul garantat si localul respectiv va fi plin.

  6. Sint de acord cu autorul articolului. Oricine ar dori sa petreaca timpul intr-o atmosfera placuta si sa auda muzica indragita. Un pub cu adevarat este acel in care vrei sa mai vii si sa mai stai. Mult succes!!!

  7. Sint de acord cu autorul articolului. Oricine ar dori sa petreaca timpul intr-o atmosfera placuta si sa auda muzica indragita. Un pub cu adevarat este acel in care vrei sa mai vii si sa mai stai. Mult succes!!!

  8. Depinde de muzică.În general muzica din zilele noastre este proastă.Localuri cu muzică dragă – foarte puține.Cea ce mi aș dorii este ca acest pub să respecte formula de muzică de calitate și as venii cu drag de cate ori mi-aș permite. Vă doresc mult noroc in realizarea acestui proiect!

  9. Articolul este interesant. Merg des în localuri în care se cântă muzică bună. Aceste locuri sunt puține și de aceea trebuie păstrate. Baftă!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*