Povestea de dragoste a doi tineri

Poveste de dragoste

Am crescut inconjurat de multi prieteni, am facut multe prostii si imi petreceam fiecare zi alaturi de vecinii mei. Atunci nu ma gandeam niciodata ca o fata si cu un baiat din grupul nostru de prieteni aveau sa ajunga mai tarziu un cuplu de apreciat, cuplu despre care o sa scriu cateva randuri aici pentru ca au o poveste impresionanta si merita citita de cat mai multi oameni.

Ne jucam in fiecare zi jocuri care puteau fi jucate si de noi, baietii, dar si de putine fete din grupul nostru, astfel ca ajungeam ca baietii sa sara ata, iar fetele sa joace fotbal. Cel mai important lucru pentru noi era ca ne distram.

Anii au trecut de atunci, iar lucrurile s-au schimbat, nu stiu exact sa precizez daca in bine sau in rau pentru ca pe diferite nise s-a inrautatit treaba, iar pe altele a devenit mult mai buna. Odata cu adolescenta s-a format primul cuplu din grupul nostru de prieteni, cel mai solid si frumos vazut de mine pana acum. Pe la 15 ani, dintr-o joaca cei doi au inceput sa fie mult mai apropiati, sa petreaca mai mult timp in doi, sa vorbeasca non stop si sa lege o relatie pe care noi, restul din grup, nu o mai percepeam ca o simpla prietenie, ce a fost pana atunci intre noi.

Poveste de dragoste parca desprinsa din filme

Atingerile si saruturile deveneau ceva normal pentru ei, chiar daca erau doar niste copii, se observa ca se iubeau foarte mult, iar lucru acesta a ramas neschimbat chiar si acum, dupa mai bine de 6 ani. Relatia lor a evoluat frumos, iar zilele trecute ma suna prietenul meu, adica partea masculina din cuplul amintit, sa-l ajut cu niste sfaturi. El doreste sa o ceara de nevasta pe amica noastra si avea nevoie de un sfat corect, real si just.

S-a gandit sa organizeze o petrecere cu gust cu ocazia zilei ei de nastere, la o piscina, sa ne invite pe toti, iar la miezul noptii sa se instaleze linistea, sa inceapa tunurile de gheata carbonica sa pulverizeze si pe fondul melodiei lor, sa o ceara. Ideea a fost pusa in aplicare, iar acum cei doi isi fac planuri de nunta. Parintii lor sunt foarte mandrii de ei, iar ei sunt doi tineri foarte seriosi, care-si doresc sa petreaca tot restul vietii impreuna.

Petrecerea a fost una cu bun gust, cu muzica buna, cu bauturi fine si cu efecte speciale oferite de gheata carbonica din bauturi, dar si de pe ringul de dans. Momentul lor a impresionat pe toata lumea, iar dupa ce ea a spus in gura mare „DA”, amandoi au ramas imbratisati pentru cateva minute bune. Imaginea aceea cu ei doi imbratisati, cu fumul greu pana la glezne si melodia lor a ramas in mintea tuturor invitatilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*