Organizarea face parte si din viata oamenilor dezorganizati

Organizare

Mi-a placut intotdeauna sa cred ca sunt un tip organizat, iar de fiecare data cand nu am respectat niste reguli, viata mea a fost una intr-un total haos, fara sa am ceva venituri si fara sa realizez nimic productiv. Vorbeam intr-un articol precedent despre importanta studentiei in viata mea, acum imi dau seama ca tot in perioada studentiei mi-am organizat un stil de viata si am invatat sa muncesc pentru ce-mi doresc. Practic voluntariatul de foarte multi ani, iar in acest mediu am reusit sa ma dezvolt si sa ajung la cea mai buna varianta a mea de pana acum. Am descoperit o multime de oameni care mi-au dat un sens, mi-au dat sfaturi si m-au ajutat sa cresc in domeniile in care mi-am propus. Chiar daca nu am stat mereu cu pixul si creionul in mana, asa cum ar sta un inginer adevarat, tot reusesc sa-mi castig existenta dintr-un domeniu care are legatura cu mediul in care am activat.

Tastatura este prietena mea cea mai buna si pe langa prietenie am invatat ca tot ea este cea care imi poate genera un profit serios, dar mi-a dat si libertatea de a alege eu cat castig, in functie de modul si timpul in care eu o folosesc pe ea. Realizez abia cand ma uit in urma ca aceasta pasiune a ramas langa mine pentru toata perioada dezvoltarii mele ca om, personalitate. Cu timpul am ajuns sa construiesc si mai multe magazine online. Scrisul este cea mai puternica pasiune, pe langa vorbitul in public. Ma bucur cel mai mult cand ma gandesc ca cele doua sunt mana in mana si poate iesi ceva frumos imbinandu-le.

Organizarea face parte din viata noastra, fie ca ne propunem asta sau nu. De exemplu, sunt zile in viata fiecaruia dintre noi in care trebuie sa facem un lucru important, iar in functie de acel lucru ne facem toata ziua. Ne programam sa ne spalam pe la o anumita ora, sa ne pregatim de la o anumita ora, sa facem alte chestii intr-un interval de timp pentru a fi gata in pragul acelui evenimnet. Asta se numeste organizare, ea poate fi mai grea sau mai usoara in functie de modul in care noi gandim fiecare pas in scopul realizarii acelui obiectiv.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*