Mâncarea De Sărbători

mâncare

O să abordez în acest articol un subiect dezbătut și de prietenul meu Iulian pe un alt blog din rețea, vorbesc despre mâncare, mai bine spus, despre mâncarea în zilele de sărbătoare. De ce trebuie să avem atâtea feluri de mâncare pe masă? Înțeleg, vin musafiri, familia se adună, dar nu are rost să faci 10 feluri de mâncare din care o să ajungă la gunoi o mare parte, este o pierdere totală.

De ce atâtea feluri de mâncare pe lângă care avem și nu știu câte sortimente de prăjituri și băuturi care mai de care mai scumpe. Trist este că aceste mese necesită foarte mulți bani, iar oamenii fac tot posibilul să aibe pe masă de Crăciun și de Anul Nou cele mai bune feluri de mâncare, chiar și cei săraci fac un efort și împrumută bani sau trag mai tare pe sfârșit de an pentru mâncare, pentru că așa este tradiția, mâncare care ajunge la gunoi și munca depusă este în zadar, în cel mai bun caz toată această mâncare ajunge la un câine, să fie și la el sărbătoare.

După astfel de sărbători tot mai multă lume se plânge că au pus kilograme în plus, păi este și normal să pui pe tine dacă ai 10 feluri de mâncare care mai de care mai grasă și plină de e-uri.

Cu această ocazie le urez tuturor cititorilor rețelei un an nou cât mai bun și plin de împliniri, să aveți parte de bucurii și să fiți sănătoși, buzunarele să fie pline și să vă bucurați de performanță atât în online, cât și în offline.

La Mulți Ani!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*