Huse telefoane de calitate pentru diferite modele

Huse telefoane

In cele ce urmeaza vom face o scurta prezentare a huselor pentru cateva marci de telefoane.

Telefoane Allview
Din marca telefoanelor Allview, pentru telefonul Allview X2 Soul prezentam o husa produsa dintr-un gel care ii permite mulajul perfect pe telefon si ii ofera astfel o mai buna protectie. Acest tip de husa acopera si spatele sau colturile telefonului, ceea ce ofera din nou o protectie superioara, gelul din care este confectionata husa este moale la atingere si permite culisarea rapida si usoara in buzunarul dumneavoastra. Husa este astfel confectionata incat permite accesul la toate porturile telefonului si permite utilizarea telefonului fara a fi necesar ca acesta sa fie scos din husa. Acest tip de husa vine pe culoarea alb transparenta, sau gri transparenta.

Telefoane Blackberry
Din marca telefoanelor Blackberry, pentru telefonul BlackBerry Passport Q30 va prezentam o husa creata in piele ecologica. Materialul din care este construita husa ofera o protectie buna telefonului impotriva uzurii de zi cu zi. Husa este creata special pentru telefoanele BlackBerry Passport Q30, astfel incat permite accesul toate porturile telefonului si este prevazuta cu decupaje pentru camera telefonului. Fiind fabricata din piele, husa ofera o protectie buna si impotriva cazaturilor, ea acoperind colturile, spatele si chiar si ecranul telefonului pentru a asigura o protectie completa. Intrucat se inchide magnetic, husa asigura o utilizare comoda si eficace a telefonului.

Telefoane LG
Din categoria telefoanelor LG, pentru telefonul LG G3 va prezentam o husa creata din piele, ceea ce asigura telefonului o protectie durabila si o utilizare comoda a acestuia. Husa este astfel conceputa incat elefonul se clipseaza de carcasa de plastic si permite accesul la toate porturile telefonului.

O alta husa special creata pentru telefonul LG G3 este cea cu functie de auto-sleep. Aceasta este foarte subtire, avand doar 4 mm, permite accesul la toate porturile telefonului si se clipseaza de telefon pentru a proteja ecranul, spatele, colturile si partile laterale ale telefonului dumneavoastra. Ce este special la acest tip de husa este faptul ca ea poate activa functia smart cover a telefonului LG G3. Acest lucru inseamna ca puteti sa raspundeti la apeluri sau sa controlati muzica fara a mai fi necesar sa deschideti coperta.
Telefoane Sony

Din marca telefoanelor Sony, pentru telefonul Sony Xperia Z1, va prezentam o husa fabricata din piele ecologica care asigura cea mai buna protectie pentru telefon. Husa este de tipul Book Type, care confera un aspect elegand si rafinat telefonului dumneavoastra. Telefonul este cuprins de carcasa, care este realizata dintr-un gel moale. Gelul este astfel conceput incat nu zgarie telefonul la scoaterea acestuia din husa, si asigura telefonul impotriva socurilor provenite de la cazaturi. De asemenea husa se inchide magnetic, astfel incat nu trebuie sa va ingrijorati ca va puteti pierde telefonul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*