Despre școală

școală
Salutare fete și băieți, astăzi o să abordez un subiect întâlnit în rândul fiecărui adolescent, copil sau chiar adult, școală. Toți ne plictisim de această, uneori chiar intrăm într-o stare urâtă, în care nu vrem să mai auzim de școală și în acese perioade lipsim mult, adunăm absente și probleme apar pentru că o problemă nu apare niciodată singură.
Cu toate aceste lucruri, nu sunt puține dățile când ne dorim să reînceapă școala pentru ca să ne vedem colegii, să mai vorbim cu profesorii sau să mai râdem în pauze. Așa sunt eu în acest moment, nu credeam niciodată că voi spune aceste cuvinte dar îmi este dor de școală, vreau să reiau programul de la școală pentru că acesta un-mi permitea să mă plictisesc. Consider că ultima săptămână de vacanță a pus capac, a fost deajuns doar două, nu trebuia încă una. Partea mai puțin frumoasă este că de Paște o să avem doar o săptămână de vacanță în loc de 2 cum era normal.
Consider că această vacanță nu a fost așa de bine gândită, de Paște trebuia mai multă vacanță pentru că este mai cald și mai frumos, putem jucă fotbal sau să ieșim cu prietenii la un suc sau la o terasă, însă în această vacanță de iarnă nu putem să facem toate aceste lucruri frumoase, lucruri care ne fac vacanțele mai frumoase și mai plăcute, ne fac să nu le uităm și să nu ne plictisim.
Acestea fiind spuse vreau să îmi lăsați și voi în secțiunea de comentarii câteva răspunsuri legate de această temă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*