De ce sa apelezi la un credit rapid online

credit rapid online

In primul rand vreau sa incep prin a spune ca si eu ma numar printre cei care am imprumutut bani atat de la banci cat si de la IFN-uri( Institutii Financiare Nebancare) si am o parere impartita despre ambele. In primul rand despre banci si acest lucru se datoreaza faptului ca au gasit tot felul de tertipuri de a mai adauga ceva comisioane, taxe si penalitati de fiecare data. Despre IFN-uri am o parere un pic mai buna si acest lucru se datoreaza faptului ca legislatia in vigoare desi este mai permisiva in cazul lor totusi le obliga sa iti afiseze de la bun inceput toate taxele pe care urmeaza sa le platesti. Consider ca la fel ca si mine sunt majoritatea romanilor. Fiecare cu parerea lui si cu experienta traita cu astfel de institutii.

Totusi, daca lumea nu are o parere atat de buna despre credite si imprumuturi, de ce totusi se imprumuta? Raspunsul e simplu. Pentru ca este extrem de greu sa pui bani deoparte. In primul rand ne lipseste educatia financiara. Ai putea crede ca la 30 de ani de la caderea comunismului si dupa episoadele de austeritate din anii ’90, Caritas sau marea criza financiara din 2009, am putei fi mai chibzuiti si sa nu ne mai aruncam banii pe toate nimicurile, pe vacante multe, distractie si alte lucruri neinsemnate ci sa mai si punem cate ceva deoparte ca atunci cand vrem cu adevarat un lucru sa-l putem cumpara cu banii nostri sau daca avem vreo problema urgenta sa ne putem folosi de o parte din ei. Se pare ca nu am invatat inca nimic sau cel putin doar o mica parte dintre noi mai pune si bani deoparte. Ceea ce sfatuiesc pe toata lumea sa faca. Un cont de economii ar fi ideal pentru inceput.

Revenind la ideea din titlu si la imprumuturile la care apeleaza in ziua de azi romanii printre cele mai populare se numara anumite tipuri precum: credit rapide online fara acte sau imprumut urgent online. De obicei acestea sunt cautate de catre clienti care nu vor sa apeleze la banci pentru ca stiu cata birocratie si cate drumuri ar insemna asta pentru ei si de aceea apeleaza la institutiile care ofera credite online rapide.

Ce inseamna un credit online rapid?

Un tip de imprumut la care poti aplica fara prea multe acte (de cele mai multe ori vorbim de credit cu buletinul), direct online si poti primi (in functie de venitul pe care il ai lunar) pana la 3.000 de lei fara dobanda. Plata se poate face in maxim 30 sau 45 de zile dar si in 12 luni (caz in care nu mai beneficiezi de promotia fara dobanda). Primesti raspuns direct pe telefon in 15 sau 60 de minute (in functie de IFN-ul ales) si banii in cont in doar 2 ore.

La ca sa fi atent cand aplici la un credit rapid

In primul rand la dobanda. Cum am specificat mai sus, majoritatea ofera clientilor care sunt la primul imprumut sau in cadrul unor anumite oferte credite fara dobanda, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca daca nu rambursati inapoi la timp suma veti avea penalitati destul de mari. In fapt pe acest lucru se si bazeaza in mod secundar astfel de IFN-uri. Primordial la ele ar fi sa achiti la timp, dar sa devi un client fidel al lor si sa mai aplici ulterior si pentru alte credite rapide dar cu o dobanda mica. In al doilea rand trebuie sa fi foarte atent la suma totala ce trebuie rambursata mai ales in cazul in care iei o suma mai mare si pe o perioada mai lunga. De obicei daca vezi suma totala ce trebuie rambursata e posibil sa te razgandesti pentru ca ti se va parea prea mare sau cel putin vei imprumuta o suma mai mica pe o perioada redusa de timp.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*