De ce amenajarea unui apartament este destul de complicata?

amenajari interioare

Încă de mic am locuit doar la bloc. M-am născut la bloc, am crescut la bloc și încă trăiesc în același loc chiar dacă m-am mai mutat de câteva ori din diferite motive, mai mult sau mai puțin importante.

Problema pe care am întâmpinat-o atât eu cât și familia mea, căci n-am locuit singur niciodată, atunci când a trebuit să ne mutăm într-un nou apartament a fost legată de cum să-l amenjăm frumos și cu bani puțini, ca la români. Ideea e că de fiecare dată chestia asta ne-a cam dat bătăi de cap, ne-a lăsat fără niște bani din buzunare dar important e că în final rezultatul era unul frumos iar asta nu pentru că am fi noi mari artiști ai amenajărilor ci pentru că apelam la ajutorul unei firme de Amenajari Interioare Bucuresti.

Ca idee, pentru noi felul în care era amenajat apartamentul reprezenta un pilon atât de important deoarece mereu ni s-a părut mai interesant ca interiorul să arate bine, ci nu neapărat exteriorul. Și aici nu e vorba numai de apartamente. Pe același prinicpiu s-au bazat părinții mei și atunci când și-au cumpărat mașina. Chestie de familie. 🙂

Ceea ce n-am înțeles eu niciodată, deși noi doar veneam cu ideile (și cu banii) iar firma specializată în amenajări interioare făcea treaba mai grea, e de ce totuși e atât de complicat să te hotărăști ce culoare vrei să fie pereții, cum să arate mobila de bucătărie, cât de mare să fie patul, din ce piele să fie canapeaua din sufragerie iar exemplele pot continua.

Răspunsurile care mi-au trecut prin minte au fost multiple dar, unul dintre cele mai plauzibile ar fi faptul că apartamentul e locul în care ne petrecem majoritatea timpului și e important să ne simțim cât mai confortabil acolo.

Voi ce credeți? De ce e atât de complicat să amenajăm apartamentul pe gustul nostru?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*