Motive pentru a cumpara un laptop second hand

laptop second hand

Daca nu stiti foarte bine care sunt avantajele pe care vi le ofera un laptop second hand, va puteti intreba ce motive ati avea sa alegeti aceasta varianta, in comparatie cu achizitionarea unui laptop nou. In acest articol vom vedea impreuna care sunt motivele pentru care este recomandat sa va luati un laptop second hand.

In primul rand trebuie sa stiti ca nu se merita sa faceti investitii prea mari in lucruri a caror performanta ajunge sa fie depasita intr-un timp foarte scurt. Cel mai bine este sa va ganditi pentru ce anume doriti sa il folositi si sa alegeti un laptop second hand care sa va ofere exact aceste caracteristici de care aveti nevoie, pentru ca nu are niciun rost sa platiti pentru niste caracteristici si niste performante de care nu va veti folosi, pentru ca ar fi o investitie inutila.

Un exemplu in acest sens il reprezinta o firma specializata in contabilitate, care nu foloseste programe foarte greoaie si performante, ceea ce inseamna ca daca ati cumpara un laptop scump ar fi o risipa de bani. De asemenea, daca intentionati sa il cumparati doar pentru a viziona niste filme, pentru a asculta muzica si pentru a naviga pe internet, nu are niciun rost sa dati o gramada de bani pe un laptop foarte performant.

Un laptop second hand cu un procesor Dual core de 1,5 GHz este ideal si nici nu va costa prea mare lucru. Nu trebuie sa cadeti in capcana mentalitatii ca un lucru folosit este vechi si inutil, acesta se poate dovedi extrem de folositor si mai ales poate fi o adevarata investitie, deoarece cu un pret mic veti cumpara un produs bun, chiar daca a mai fost utilizat si de altcineva. Aici exista intr-adevar un oarecare risc, dar destul de redus, pentru ca nu stiti exact motivul pentru care vechiul proprietar a renuntat la el, dar daca il cumparati de la o firma, puteti obtine chiar si garantie.

Oricum, principalul motiv pentru care ar trebui sa va cumparati laptopuri de vanzare la mana a doua il reprezinta pretul mult mai mic decat cel al unuia nou. Aveti grija totusi cand il alegeti, sa il verificati foarte bine, astfel incat sa fiti sigur ca are caracteristicile de care aveti dumneavoastra nevoie si ca nu prezinta niciun fel de defect. Cel mai bine ar fi sa gasiti un magazin care sa va ofere garantie pentru produsul achizitionat, chiar daca aceasta este pentru o perioada mai scurta decat in cazul unui produs nou, dar cel putin aveti siguranta ca daca nu va functiona atunci cand veti ajunge acasa il puteti returna si sa va primiti banii inapoi sau puteti sa va luati altul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*