Xiaomi Redmi Note 8

Redmi Note 8 poate ca este un alt smartphone Xiaomi entry-level, dar este unul care redefinește calitatea pe care o așteptăm de la dispozitive sub 200 euro. Panoul este luminos și chiar potrivit pentru cei care sunt sensibili la PWM.

Xiaomi are pe partea din față a Redmi Note 8 sticlă Corning Gorilla rezistentă la zgârieturi, care se amestecă ușor în cadrul de plastic gros de 8,3 mm al dispozitivului. Ecranul are cadre relativ subțiri pe care îl reflectă raportul său ecran-corp de 82%.

Butoanele sale hardware sunt așezate ferm în carcasa lor și cu greu se clatină atunci când sunt apăsate. Punctele lor de presiune oferă și feedback bun.

În timp ce dispozitivul este relativ subțire, se simte destul de voluminos. Geamul plat din spate este problema aici, deoarece stă dificil în mâinile noastre. Efectul său de gradient de culoare este o atingere plăcută și se transformă treptat de la o nuanță violet în jumătatea inferioară a paharului la o nuanță de turcoaz în partea de sus. Xiaomi vinde Redmi Note 8 în Moonlight White, Space Black și Neptune Blue.