Trezirea de dimineata (sau cum bei o cafea rapid..)

E simplu.. te trezesti la ora 4:30 dimineata, pui alarma pe snooze ca ti-e lene sa te ridici din pat cu 5 minute mai repede.. auzi alarma cum suna din nou prin somn si sari in picioare. Iti arunci hainele pe tine, topai pe scari in timp ca iti iei sosetele si ajungi la baie. Iti vezi de treaba si iti aduci aminte ca ai uitat ca mai ai de baut cana de cafea..

Pana iesi din baie se face 4:48, exact destul timp cat sa torni in cana cafeaua facuta de cu seara .. de colegul de camera. Pui lapte cat mai incape pana devine rasa si te pitesti in balcon, ca restul lumii normale doarme la aproape 5 dimineata.

Te uiti la ceas, e fara 10.. iei o gura de cafea si iti dai seama ca e frig afara.. arunci pe tine bluza cea groasa si tragi gluga pe cap. Dardai si din 2 in 2 minute te uiti la ceas.. e fara 8..

Faci doua poze seci din balcon si mai trec 2 minute, te uiti cu jind la geamurile din fata ta si nu vezi decat rulourile inchise, injuri printre dinti si te mai uiti o data la ceas, e fara 4 minute.. dai cafeaua pe gat ca nu mai e timp, mai versi si pe jos din graba.. dai ochii peste cap si iti aduci aminte ca iara a trecut timpul si trebuie sa pleci.

Tiptil iei cana sa o pui in chiuveta cu gandul “las’ ca o spal la 3 cand vin..” si iti dai seama ca.. nu era cana ta, asa ca dai drumul incet la apa si o speli (macar ai scapat de-o treaba pe cand vi de la lucru).

Iti aduci aminte ca parca in frigider sunt 2 sandwich-uri.. le trantesti in buzunarul de la bluza groasa si descui usa cu incetinitorul. Iesi din casa si in sfarsit te poti trezi, ascultand la casti niste muzica tare cu bass 🙂