Travianistu’

Am inceput sa am heitărs. Ce tare frate! Nu ma asteptam, mi s-a parut ca e cam devreme dar uite ca AM! Ce misto!

Pe bune, sunt super incantata ca am heitărs (deah am si diacritice dar mi-e lene sa le folosesc), la cat mai multi!

In alta ordine de idei, unul dintre ei, sa-i spunem Travianistu’ este foarte suparat si mi-a recomandat sa-mi sterg blogul. Nu am decat urmatoarea replica pentru tine, Travianistule : “Îi superflu să mai cozarisim împreună asupra acestui suget, pentru că nu ne înţelegem.”. Ma rog… stiu ca nu ne “cozariseam” dar vroiam neaparat sa folosesc aceasta replica. Mi se pare geniala. De acum, cine se contrazice cu mine va primi aceasta raspuns. La inceput o sa fie mai greu, ca uit sa-l folosesc, dar mna…abia aseara l-am descoperit deci am o scuza.

Asa cum sa vorbim despre Travianist. Eu cu dumnealui ne cunoastem de … cred ca 2 ani jumate sau chiar 3, nu-mi amintesc si nici nu are importanta. Nu inteleg de ce tocmai el face pe heitărul cu mine *sniff*, el care e sensibil, dragut, binevoitor, cuminte, ascultator etc etc… Iuda ce esti! Nu imi sterg nimic, o sa scriu in continuare despre ce am eu chef, si daca nu-ti convine am urmatoarea solutie pentru tine, E INFAILIBILA! Deci, fii antena parabolica si urmeaza INTOCMAI instructiunile mele : Ai observat ca fereasta asta are colturi? EXCELENT! Deci in coltul din dreapta sus, ai trei patratele. Unu cu o liniuta jos, altul cu inca un patratel (sau doua, depinde daca fereastra ta e mare sau mica), si un ICS. Daca dai click pe ICS, dispare si blogul. Nu-i asa ca-i simplu?

Daca aveai alte taburi si se inchid toate, nu-i vina mea ca esti dobitoc. Daca inca mai citesti asta, inseamna ca esti pozăr si ca de fapt iti plac aberatiile mele. Oricum ar fi, imi esti dator cu un pachet de tigari.