Trateaza iritatiile pielii

Iritatiile pielii sunt negative din 2 motive destul de importante. In primul rand nu sunt bune din punctul de vedere al sanatatii corpului, iar in al doilea rand sunt inestetice. Exista cateva tratamente destul de bune pentru tratarea iritatiilor pielii pe care voi incerca sa vi le explic in acest articol. Este foarte important sa inveti sa-ti tratezi iritatiile pielii pe cale naturala pentru a evita eventuale neplaceri.

Trebuie mentionat faptul ca iritatiile apar in urma unui contact cu anumite substante chimice, materiale sau diverse reactii alergice la anumite parfumuri, sapunuri sau chiar anumite plante.

Aloe Vera
Da! Probabil stiati deja ca aloe vera este un ingredient natural foarte benefic sanatatii, acesta dovedindu-se chiar un extraordinar reparator al pielii. Aloe Vera este bogata in vitamina C, A, F, in complexul B, si avand proprietati antiseptice repara tesutul pielii iritate intr-un timp destul de scurt. Imaginati-va Aloe Vera ca un scut natural impotriva agentilor daunatori.

Pasta din bicarbonat de sodiu
Tratamentul se face incepand curatarea zonei afectate cu un sapun hipo-alergenic creat pentru pielea sensibila. Apa pe care trebuie sa o folosesti in timpul tratamentului trebuie sa fie calduta pentru a evita problemele cauzate de expunerea la stimuli reci sau fierbinti.
Trebuie sa eviti expunerea la apa pe durate lungi. Zona infectata trebuie curatata cu un amestec de bicarbonat de sodiu si apa.

Be the first to comment on "Trateaza iritatiile pielii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*