Sunt o fixista

Fiind in alta tara si plictisindu-ma cateodata cam mult am stat sa ma gandesc la unele lucruri. Am ajuns la concluzia ca sunt o persoana cu idei batute-n cuie 😀

De exemplu, lucrand la fabrica am ajuns sa cunosc mai multe persoane cu care mai vorbesc si ma inteleg bine. E ceva extraordinar sa vorbesc in engleza (e visul meu de cand eram mica 🙂 ) si sa am ce sa vorbesc.. dar am refuzat sa ies in oras cu baietii care ma chemau la suc pentru ca nu pot, nici mie nu mi-ar placea sa imi vad prietenul in oras cu o alta fata.

Acasa, in Romania, n-as putea sa stau cu cineva in casa, in afara de 5-6 persoane: sora-mea (cu prietenul ei ca sunt un pachet intreg 😀 ) si inca 3-4 prieteni. In rest nu mi-ar place sa stau cu nimeni, prefer sa stau singura.

In apartamentul unde stau acum in Italia am 3 colegi de apartament. Suntem 4. Daca ei imi ofera ceva (ca fac mancare, ca au cumparat prajitura sau eu stiu ce au ei chef sa imi ofere din politete) – refuz. In schimb ma supara cand le spun “daca nu ai paine ia de la mine” si ei spun nu si merg sa isi cumpere..

Cand vad ca unul din prietenii mei (am cam putini, dar buni) are probleme, imi place sa ajut. Si nu ma las pana nu reusesc, insist sa ii fie bine pentru ca stiu ca si eu ma ajuta la nevoie, cu toate ca nu prea cer ajutorul.

Nu stiu altii cum sunt, dar (traiasca numele lui Creanga 😀 ) mie imi place sa fiu asa. E un sentiment frumos sa fi o persoana corecta, sa ajuti si sa fi apreciat (si un simplu multumesc e de ajuns).

Scuzati melancolia, dar avand numai 5-6 melodii in casti si alea mai de suflet ai timp sa te gandesti mai mult. Promit sa le schimb si sa trec la lucruri mai normale