Smile :)

Chestia aia din titlu e rezumatul pentru ziua de marti.. Ziua a inceput brusc cu ceasurile rele.. dar nu 3 ci vreo 5! Dar e bine sa nu crezi in superstitii – pana la urma m-am delectat cu niste intamplari simpatice.

Dupa ce ca m-am culcat aproape de dimineata.. m-am trezit mai devreme decat gainile. Apoi a sunat si ceasul pe la 8 jumate.. Graba mare sa ajung eu la scoala si Caius undeva prin oras dupa o adeverinta (orarul pentru adeverinte era de 2 ore: de la 8 la 10 a.m. …). Trantesc repede niste pateu pe o o felie de paine destinata sa fie sandvichul meu pentru pauza, nu mancam nu bem nimic – sarim in masina..
Probabil ca daca nu ne grabeam ar fi pornit masina… dar cum ne grabeam de mama focului s-a gandit domnul carburator sa se infunde!!

Dupa niste injuraturi astronomice ne apucam sa o impingem.. si am impins la ea inainte si inapoi (la propriu… cand aungeam la capatul strazii o impingeam cu spatele.. si tot asa). Macar am recuperat cateva luni de sport pierdute…

Dupa ceva timp ne-am decis sa luam o pauza.. masina insa a ramas cam departe de bordura. Cu toate ca alte masini au trecut lejer pe langa noi la un moment dat apare din spatele nostru un BMW al carui sofer s-a uitat cam urat la noi ca vezi doamne nu are loc sa treaca..
🙂
Se uita nenea urat la noi, moment in care Caius gesticuleaza spunand (in gluma) “ce vrei, scandal?”. Ne apuca putin rasul dar pe nenea nu il amuza gestul si da sa iasa din masina.. hihi, cu tupeu maxim iese si Caius urland: “N-ai un cablu de tractat?”. Domnul in cauza ramane cu gura cascata si se scuza spunand ca nu are si ca ii pare rau, dupa care isi vede de drum.
Ghiciti ce s-a intamplat peste vreo 20 de minute.. nenea cu BMW-ul se intoarce… a fost sa ia un cablu de tractat de la cineva si a vrut sa ne ajute. La faza asta am ramas EU cu gura cascata…

Deci se poate.. sa iesi la scandal dar te intorci din drum ca sa dai o mana (sau un cablu..) de ajutor.