Samsung confirmă că elimină treptat încărcătoarele și căștile de pe dispozitivele viitoare

Zvonurile că Samsung ar renunța la încărcătoarele de pe telefoanele sale au sosit cu câteva luni înainte de lansarea iPhone 12 și Galaxy S21. În urma anunțului Apple, o postare batjocoritoare pe Facebook a sugerat că Samsung nu va urma exemplul.

„Credem că îndepărtarea treptată a mufelor încărcătorului și a căștilor poate ajuta la soluționarea problemelor de consum durabil și la eliminarea oricărei presiuni pe care consumatorii o pot simți pentru a primi continuu accesorii de încărcare inutile la telefoanele noi”, a scris Patrick Chomet.

De asemenea, daca doriti schimbarea operatorului de retea, aveti in continuare nevoie de deblocarea cartelei sim, folosind un serviciu dedicat ca si carrierfreedom.com. Motivele Samsung pentru a renunța la încărcător sunt aceleași cu cele enumarate de catre Apple, inclusiv faptul că este mai bine pentru mediu și majoritatea oamenilor au deja încărcătoare compatibile de pe alte dispozitive.

Vestea bună este că Samsung scoate accesoriile „treptat”, așa că nu vă așteptați ca toate dispozitivele sale noi să fie livrate fără ele. Dar pare aproape sigur că Galaxy Note 21 va fi un alt flagship fără încărcător sau căști.