S-a dus si ultima suta de metrii

Gata, am cam terminat semestrul. Mai am totusi vreo.. 20 de metrii, cam asa, adica mai am un proiect de prezentat, la microsisteme digitale. Am fost o fraiera ca nu m-am dus din prima, nu era gata proiectul si am preferat sa il pic si sa merg data viitoare.. Dureroasa mi-a fost palma peste cap cand am aflat ca puteam sa merg oricum, altii au tras repede ceva la xerox si au luat si nota mare.. duuh!

Saptamana asta a fost jalnica.. marti am recuperat in viteza 3 laboratoare de programare pe obiecte.. am dat lucrari la en-gros, 3 una dupa alta – predam una, o primeam pe urmatoarea.. toate 3 au fost grila, cate 9 intrebari de raspuns in 10 minute, uff! Am prezentat si 3 programele, tot in viteza.. S-a si plictisit proful de mine, la ultima mi-a zis: “bine, hai inchide-l!”

Miercuri am ‘chiulit’ de la sport, nu aveam pantaloni curati si n-am rut sa fac jogging in pantaloni scurti. Asa ca am mers joi.. mi-am luat creditul (da, sportul are 1 credit !!) si m-am fatait prin camin la colegi.. La 6 ne-am dus (eu cu o colega) sa dam o lucrare la microsisteme digitale.. Am dat-o si pe aia, apoi am dat fuguta la recuperare..
Cand am iesit de la ora eram destul de varza.. vedeam o perna pufoasa in fata ochilor… o paturica… un ceiuc… din pacate am ajuns in camera unui coleg, la camin la el.. aveam de terminat un proiect la programare, bleacs!

Colega de grupa (grupa de proiect) si cu mine am primit proiectul si am fost tare fericite. Nu trebuia decat sa il intelegem ca sa avem habar sa spunem si noi cateva cuvinte despre el..
Asa ca azi, dis-de-la-ora-10 m-am pus frumos cu burta.. pardon, cu fundul pe scaun si cu ochii in monitor, incercam sa descifrez tainele C-ului..
M-am stresat aiurea… dupa 4 ore de asteptat in fata salii nemancata, nebauta, cu dureri de picioare, spate si cap… am luat 10.. phew!

Asa ca s-a terminat semestrul 😀 “Ce bine”.. ca incepe sesiunea!