Multumim vulcanizarilor…

… ca nu dau faliment! sau ca nu se muta se muta in Bahamas deja… la cati clienti au

Cine ar trebui sa se ocupe de repararea drumurilor? deocamdata nimeni…
Probabil de la incalzirea globala s-au deformat soselele.. sau poate pamantul incepe sa inghita oameni si se fac gauri in carosabil, cine stie… Oricare ar fi explicatia, soferii oricum n-au ce face decat sa dea in gropi. Si-asa multi sunt prosti, asa ca zicala “prost de dai in gropi” se poate aplica la propriu.

Am plecat azi cu noaptea-n cap la ora 8:30 dimineata si am mers pana in capatul celalalt al orasului. Mergeam in slalomuri ca sa pot sa ajung cu masina intreaga la destinatie. Stiu ca nu sunt singura care ma plang de asta dar.. puii mei!

Apreciez ca s-a reparat portiunea de asfalt de cativa metrii din fata blocului, dar de portiunea super circulata de langa nu s-a ocupat nimeni. S-au ocupat in schimb de niste canale de prin imprejurimi, pe care au uitat sa le astupe frumos cum au fost inainte. Nici nu era sa raman azi cu masina in gaura…!

La fel s-a intamplat pe o strada foarte circulata aproape de bazare. Au spart soseaua, exact cat latul drumului. Cand au astupat gaura, au lasat un mic damb, numai bun ca sa faca masina “hop!” Probabil muncitorilor li se pare amuzant… Nici macar nu poti ocoli portiunea ca dai in masina de pe contrasens.

De fapt nu ar trebui sa ma plang. La benzinarie intotdeauna e un nenea dragut care ma intreaba daca nu doresc sa imi umfle rotile. Ultima data a schimbat pompa de 2 ori ca au fost prea dezumflate… Uff!