Momente comice my ass!

Sunt o gramada de emisiuni si filmulete si rahaturi cu momente funny.. zice lumea.
Multe dintre ele chiar sunt funny, dar majoritatea sunt de fapt cam triste. Ce e asa de amuzant sa vezi cum un copil mic cade in cap? sau cum un biciclist intra cu capul in asfalt dupa ce se impiedica cu roata de o piatra in drum ?

Aceste momente NU sunt amuzante. Cel putin asta este parerea mea. Copii in general se ranesc usor. Chiar nu e funny sa ii vezi cum cad de la inaltime sau cum ii pun piedica parintilor.

Alte momente pe care eu nu le vad ca amuzante sunt sperieturile. Nu e ok sa faci farse unei persoane necunoscute, cu atat mai mult unei persoane in varsta. Poate persoanele respective chiar au probleme cu inima… de unde stim daca nu au ajuns la spital cu stop cardiac dupa o sperietura zdravana? Nu stim… noi radem si ne vedem de treaba.

Accidente funny? Nu prea cred.
E plin youtube-ul de filmulete cu masini de curse care iau o curba gresit sau se ciocnesc una de alta si se rastoarna. Unele iau si foc. Si NU este amuzant. Chiar daca soferul e ok, masina este buna de aruncat, iar resectivul a pierdut sansa de a castiga o cursa.

Nu sunt chiar asa de acra… sunt foarte multe momente bine filmate care te arunca e jos de ras, dar pacat ca lumea nu stie sa le filtreze.