Mi-a luat statul sange

Sau cu alte cuvinte, am fost la doftor sa imi ia sange pentru analizele acelea de primesti plic in posta.
N-am avut voie sa mananc nimic de dimineata, uff! Nici apa n-am baut. M-am si trezit la 8 dimineata.. in fine.

Cu alte cuvinte (diferite de cele de mai sus..) am avut o zi din aia de lipsa mare.

In primul rand, am iesit linistita din bloc ca sa constat ca ..masina e prea inghetata ca sa pot pleca imediat. Saraca Lala ma astepta de la 8 jumate sa merg sa o iau.. ghinion, am stat vreo 10-15 minute ca sa spal geamurile masinii sa pot sa vad macar ceva acolo… (aveau flori de gheata pe ele 🙂 ).

Am ajuns pana la urma la timp la medic, la 9 fix. Hmm.. curios a fost ca eram programate la 9 cu inca.. 5 persoane.. hmm. Pai nu-i nimic, asteptam, de aia e coada, ca sa stai la ea. Daca ar intelege toti lucrul asta ar fi bine, 3 persoane au intrat in fata tuturor ca asa au avut ei chef, tupeu, nesimtire.. whatever. Pe la 10 am intrat si noi, ne-a recoltat doza de sange in seringa, nu inainte sa ma trimita sa-i cumpar seringi… (eu am un statut mai special pe-acolo, nu sunt doar pacienta, se pare ca sunt si asistenta, azi am cumparat seringi, data trecuta i-am cumparat de mancare… data viitoare poate ma trimite sa-i iau hartie igienica sau tampoane).

A fost rapid si nedureros. Astept cu interes ziua de luni sa vad ce boli dubioase as putea sa am 😀 Ok, glumeam, sper ca nu gasesc astia nimic..