Mai tineti minte celebrul “oracol”?

Caietul ala cu intrebari multe…: cum te cheama? cati ani ai? iti place de cineva? te-ai saruta cu vedeta X ? 🙂

Hihi.. mi-am adus aminte de clasa a 6a sau a 7a cand veneau colegele la mine cu rugamintea: “Imi completezi si mie oracolul…?” Era o onoare pe vremea aia sa primesti un oracol acasa! Si mai important era sa il primesti pe al fetei sau al fetelor cele “cool” sau cum sa le zic.. pipitele clasei 🙂

Daca ti se spunea sa completezi chestionarul colorat in clasa, parca iti venea sa strambi din nas.. “Pai cum..? de ce nu pot sa il iau EU acasa si de ce il dai colegei din fata..?” Era o rusine..
Daca totusi aveai privilegiul de a lua caietul cel sacru acasa, faceai tot posibilul sa il completezi cat mai perfect.. daca nu il colorai cu toate cariocile din casa, nu erai sanatos..

Ultima pagina.. aaa, cea mai importanta.. acolo lasai cate o amintire. Te pregateai intens pentru niste inspiratie si desenai o floare sau ceva de genul, langa care ‘atasai’ o poezie cu “Sunt prietena ta/ Nu ma uita” sau alte versuri gasite la prieteni mai mari sau la.. atomic tv 😀

Eu n-am avut asa ceva.. nu ma pasionau chestiile de genul, am completat multe dar n-am ‘continuat’ moda
Oare mai exista asa ceva azi? Oare copiii de astazi se mai joaca cu asa ceva sau au purces direct la lucruri ..mai serioase 🙂 ?