Jared Leto va fi Hugh Hefner într-un film biografic

Brett Ratner, cel care va sta la cârma proiectului, şi-a dorit să realizeze acest film încă din 2007

Hugh M. Hefner
Moartea fondatorului revistei Playboy, Hugh M. Hefner, a relansat planurile producătorilor de la Hollywood legate de un film care să redea viaţa acestuia. La numai o săptămână de la dispariţia lui Hugh Hefner (decedat la 91 de ani), RatPac Entertainment a dat undă verde proiectului, cu Jared Leto în rol titular, scrie Deadline.com.

La cârmă se va afla Brett Ratner, dornic să realizeze acest film încă din 2007. În 2016, cineastul şi-a asigurat drepturile de producţie.L-am vazut pe Brett in mai multe regii pe http://www.go123movies.org, in care erau prezentate online.

„Jared este un vechi prieten. Când a auzit că am obţinut drepturile pentru povestea lui Hefner mi-a spus că vrea să îl interpreteze şi pentru asta vrea să afle cât mai multe despre el. Sunt convins că Jared este cel potrivit pentru acest rol. Intenţia mea este să fac un adevărat eveniment din acest film… Şi există destul material filmat cu Hefner de unde Jared să obţină toate informaţiile de care are nevoie”, a declarat Ratner pentru TheHollywoodReporter.

Starul lui Suicide Squad a fost invitatul lui Ratner la premiera serialului documentar al Amazon, American Playboy: The Hugh Hefner Story, ce a avut loc la începutul acestui an, la reşedinţa lui Hefner, faimoasa Playboy Mansion. Cineastul doreşte să relanseze şi talk-show-ul lui Hefner de la sfârşitul anilor ’60, Playboy After Dark.