It’s my obsession

Ma enerveaza ca trebuie sa pun titlu la articol. Da’ serios daca stiu ce titlu sa pun. Niciodata n-am fost prea buna la gasit titluri..in fine.

Imi place sa spal vase. Si nu in sensul de imi place sa stau cu mainile in apa si sa stau sa frec chestii cu buretele si cu detergent, ci in sensul de daca un vas nu-i spalat calumea, yo o sa-l pun la loc in chiuveta si voi lua altul, procedeul de mai devreme se va repeta pana voi gasi o farfurie/cratita/tigaie sau orice altceva, curatata dupa standardele mele.

De asemenea nu suport ca musafirii mei sa-si spele vasele, du-te frate la tine acasa si spala vase, ca nu de asta ai venit in vizita, si oricum n-am bani de menajera. Cica este de bun simt. Mie mi se pare o prostie. Vii la mine, mananci/bei, iti duci farfuria/paharul/furculita/lingura/cutitul ce mai ai folosit in chiuveta (CHIUVETA NU GHIUVETA), si le lasi acolo, ca o sa te iau la bataie daca te apuci sa le speli.

Si chiar daca nu-s eu atenta, si apuci sa le speli, sa nu crezi ca nu am sa observ lucrul acesta si o sa le spal eu din nou dupa, asa ca iti reamintesc ca nu esti la maica-ta acasa sa faci risipa de apa/detergent. Mai ales ca eu folosesc dublu, ca de…sunt obsedata. Bucataria mea, vasele mele =>> se vor spala cum vreau eu, de catre mine.