Eu lupt. tu?

Eu sunt o luptatoare. Nu m-am gandit niciodata ca as lupta pentru ceva ce as putea pierde, si daca m-am gandit am pastrat totusi o atitudine pozitiva. Daca pierd macar stiu ca nu regret nimic. Am incercat. Poate nu am incercat destul, data viitoare ma stradui si mai tare!

Nu cred ca e din cauza zodiei.. Mai cunosc capricorni care nu sunt asa.. Sunt persoane care asteapta sa le pice para din cer 😀 (nu vreau sa jignesc pe nimeni, poate nici nu am dreptate..).

Eu lupt de mica. Am facut multe multe boacane din cauza asta, am suparat multa lume dar stiu ca am luptat pentru ceva ce am crezut eu ca e de cuviinta. Nu-mi pare rau, am invatat multe. Incerc sa scot ceea ce e pozitiv din luptele astea..

Daca nu lupt.. ce pot sa fac? sa astept? sa astept ce..? Macar niste semne pot sa dau, ca altfel astept degeaba.

Si puterea mintii face multe. N-aveti idee cat de multe poate face!

Lupt pentru ca pot. Lupt pentru ca vreau. Lupt pentru ca vreau sa obtin ceva, ceva ce poate fara efort nu pot avea. Nu ma gandesc ca poate voi pierde, ma gandesc ca va fi bine.

Luptand simt ca traiesc.

Luptand ma gandesc la viitor, nu la trecut. Poate putin si la trecut, dar la ce am gasit pozitiv in el.
Viitorul poate suna bine, nu ai de unde sa sti pana nu incerci. Fara frica. Incerci si vezi. De unde sti ca nu iese bine? Nu ai de unde sa sti.. trebuie intai sa treci prin!

Si daca incerci cu frica.. da-i totusi drumul. Niciodata nu sti ce iese.