..de weekend

Omul care se respecta mai iese si din casa 😀
Am fost .. iesita din casa in weekend, sa povestesc..

Aflu de la Lala ca sambata seara este concert rock in Skatepark (parc pentru cei care vin sa faca scheme in aer liber pe biciclete, role, skateboard-uri..).
O luam pe jos, ca benzina e scumpa, si ajungem. Am prins sfarsitul cantarii celor de la Zale. Toata lumea era incantata de ei, sareau pe-acolo, dadeau din maini, cantau cu ei, in fine. Le-a placut.

Termina astia de cantat si nenea cu microfonul de prezentator anunta intrarea (vorba vine ca era o scena mica ce s-a si rupt la un moment dat in doua..) celor de la Dead Sexy Inc., o trupa franceza de rock, din Paris. Se anunta “a good time” dar noi mai mult am pufnit in ras…

Tipii (cei 3) aratau bine, aveau costumatie si instrumente prin care se vedea ca sunt seriosi.. dar pe mine m-au cam dezamagit. Au cantat ok, nu prea dur nici prea slab, dar se miscau cam… feminin. Nu am nimic cu ei, dar cand vezi o imagine a unui tip dur te astepti sa se poarte ca atare, din pacate a fost exact invers, si partea proasta era ca erau si putin bauti (daca nu si altceva…).

Nu cred ca s-au simtit nici ei bine. Mai nimeni nu ii baga in seama, se chinuiau sa cante, sa ne cheme in fata scenei, sa faca atmosfera dar a fost “in vana” (cum zic englezii…) pentru ca organizatorii s-au gandit post sa cheme o trupa rock sa cante pentru oameni care asculta total altceva.

Parerea mea e ca a fost un esec si probabil ca nu vor mai pune ei piciorul in Romania prea curand.