Cum scap de celulita ?

“Cum scap de celulita?” este o intrebare care o auzim pe oriunde. Multe femei au celulita, iar vestea proasta este ca nu scapi peste noapte de ea. Poti sa aplica o gramada de produse cosmetice ca tot nu scapi usor de ea. Cu ajutorul unei diete, activitatilor fizice si ingrijirea pielii poti avea un apect al pielii mai favorabil.

Dieta despre care vorbeam mai sus consta in multe fructe si legume, in special salate, broccoli, spanac, mere, avocado etc. Din aceasta dieta face parte si consumul cat mai des de apa plata si al cerealelor integrale. De asemenea, ai grija sa iti iei necesarul de calciu din produsele lactate si inlocuieste gustarile dulci cu nuci si seminte bogate in minerale.

Dupa cum spuneam si exercitiile fizice au o mare importanta, deaorece este o solutie de imbunatatire a pielii. Un program de 20 de minute de exercitii pe zi poate face minuni impotriva celulitei, desigur daca este sustinut si de o dieta si un mod de viata echilibrat.

Pe langa dieta si exercitiile fizice poti aplica si un tratament cu produse anticelulitice. Cu o crema speciala pentru celulita si un masaj facut de trei ori pe saptamana, poti ajunge la un rezultat favorabil.

Ce probabil nu stiati doamnelor, este ca, cafeina are un rol important in microcirculatia celulara. De aceea multe creme anticelulitice contin cafeina.