Care sunt cele mai potrivite body-uri pentru bebelusi

Care sunt cele mai potrivite body-uri pentru bebelusi

Primele hainute care se cumpara pentru un bebe sunt acele body nou-nascuti. Sunt body-urile cele mai potrivite pentru ei. Acestea sunt singurele haine care se folosesc in primele luni ale nasterii. Ele sunt confectionate din materiale usoare si de o calitate care sa nu le poata afecta pielea. Sunt hainutele cele mai uzuale cand trebuie sa va schimbati copilul repede, iar in aceste body-uri ei au libertate in miscare. Sunt potrivite atat pentru mamici pentru ca ii imbraca foarte repede cat si pentru cei mici pentru ca nu se simt pe piele, ele sunt foarte comode. Marea majoritate a body-urilor sunt cu maneca, tocmai pentru a proteja si a mentine caldura bebelusului. Aceste body bebelusi sunt foarte cautate pentru ca bebelusii petrec mult timp imbracati in aceste hainute.

Body-uri cu capse potrivite pentru bebelusi

Body-urile cu capse sunt cele mai potrivite pentru bebelusii energici. Aceste capse ii ajuta pe parinti pentru o imbracare si dezbracare rapida pentru bebelusii care nu suporta acel moment. Ei au foarte multa energie, incep sa planga foarte repede si varianta de body cu capse este foarte potrivita pentru a-i schimba foarte repede. Acestia se pot simti foarte comozi in acele hainute. Pentru bebelusul dumneavoastra trebuie sa alegeti doar materiale de calitate pentru ca pielea lor este sensibila in primii ani de la nastere. Body-urile pe care se gasesc pe site sunt pe diverse dimensiuni, intre zero si trei ani, in functie de bebelus. Sunt body-uri atat pentru fetite cat si pentru baietei. Nu veti regreta alegerea facuta  pentru copilul dumneavoastra. 

Cele mai potrivite costumatii pentru un bebelus sunt cele din materiale de calitate. Bumbacul natural este cel mai potrivit material pentru un copil mic. Marea majoritate a hainelor pentru copii ar trebui sa se realizeze numai din acest tip de material, fiind cel mai calitativ pentru bebelusi. Un material care nu isi va micsora proprietatile nici dupa o perioada lunga de timp. Body-ul cu capse este de neinlocuit, este practic si comod pentru bebelus. Acest body nu cade de pe corp, capsele sunt foarte bune si trainice, ele fixand hainuta pe bebelus. Body-ul este potrivit pentru buna mobilitate a bebelusilor.