Bune si rele

…pe ziua de azi

Incep cu vestea proasta.. cel putin pentru mine. Mi-a murit o broscuta. De fapt a fost broscoi. Il chema Barney si era negru cu pete mici galbene. L-a gasit un prieten pe malul Begai. A inotat broscoiul pana la el, parca vroia sa fie salvat (un copil in aruncase pur si simplu pe malul celalalt). L-a luat si l-a adus la noi, stia ca mai avem inca 2 testoase (Betty si Freddie); ne-a intregit familia.

A fost bolnavior de cand l-a adus. Veterinarul nu i-a facut mare lucru, i-am luat mancare speciala si atat.. avea si carapacea putin cam sparta intr-o parte; de 2 luni insa nu mai manca nimic.. statea in apa pleostit.. am crezut ca e din cauza iernii (testoasele hiberneaza iarna).

Acum 2 zile inca hoinarea prin camera.. azi insa nu mai misca.. imi pare rau de el dar asta este, se mai intampla.

Sa trec si la lucruri mai bune.. tot pentru mine 🙂 Am primit vestea cea buna ca am fost acceptata pentru un job. Yupii. In sfarsit..

E un job de noapte deci am timp si de scoala. Asta era problema, nu vroiam sa ma angajez undeva unde trebuie sa stau cateva ore pe zi, nu pot lipsi de la facultate ca imi pierd seminariile.. asa ca am cautat un job de noapte.. si am gasit. Sper sa fie ok..t