Bine ati (re)venit !

Chiar credeati ca ati scapat de mine? Nici vorba. Dupa o lunga pauza, dupa ce prin Decembrie 2016 am zis ca sterg blogu’ asta si nu voi mai scrie niciodata pe el iata ca astazi, 28 Septembrie 2017 am revenit si sper din tota inima ca ma veti primi inapoi..injurat sau nu, nu cred ca mai conteaza. Practic nu am vrut sa renunt la acest blog. Am vrut doar o mica pauza, dar din cauza unor mari probleme cu hostul nu am mai ramas cu nimic. Pai ?

Va aduceti aminte de “comunitatea” (daca o poti numi comunitate) bloggerilor numita i-blog? Infiintata prin Decembrie 2016 la inceput parea a avea cateva sanse si chiar eram multumit de hostul pe care-l ofera. De curand pachetul de hosting nu a mai fost platit iar cei de la WebFactor l-au sters. Am incercat sa-mi recapat tot ce aveam pe domeniu (teme, posturi, comentarii, baza de date) dar mi s-a spus ca WebFactor nu mai detine niciun backup din acea perioada..lucru pe care nu-l cred nici mort. [tongue2] In fine nu am vrut sa mai lungesc acest subiect si am decis sa o iau de la capat.

Ce vedeti voi aici este mai mult un portofoliu. Am pana acum cateva teme realizate si vreau sa profit din plin de acest lucru. Ca sa nu va mai plictisesc, de pe la inceputul anului 2015 ‘micul’ nostru blogger, dany a apelat la mine pentru o tema personalizata. Am realizat-o cum a vrut, cum am putut, cum am stiut…intr-un cuvant m-am descurcat si el a fost foarte multumit de ea. O ultima tema o detine siteul sau. Una bucata tema rotunda, simpla, linistitoare care m-a chinuit al dracu de mult, dar de la care am invatat foarte multe lucruri noi.

Cam atat am avut de zis pentru inceput.