Argumentare

.. din aia pentru bac, singura chestie ce se da la punctul 2 la bacalaureat. A stat Lala azi si s-a uitat uimita cum fiecare subiect este o.. argumentare.

Parerea mea este prea de tot ca sa o scriu aici ca ma baneaza Google 😀 . Cum pana mea de vulpe sa se dea numai asa ceva? Intelectualii care au facut subiectele nu s-au gandit ca lumea nu-i in stare sa scrie o simpla cerere.. alea 3-4 randuri.. dar mai o scrisoare scurta.. acum e adevarat ca CV-urile se completeaza ca niste chestionare auto, unde pui numai X si daca sti sa-ti scrii numele e super.. deci nu ma mai iau si de CV-uri ca ma iau durerile de cap.

Elevii din ziua de azi.. sa fim seriosi.. numai la invatat nu le sta gandul. Imi permit sa spun asta pentru ca si eu m-am incadrat in a 12a in categoria asta.. nu mi-a placut nici romana, nici geografia.. nici alte materii, dar a trebuit sa invat ca sa pot sa iau bac-ul si uite ca acuma sunt in stare sa scriu o cerere fara sa intreb “da’.. ce scriu?”.

Cred ca fac o mare big mistake astia de au facut subiectele.. nu-i destul ca elevul are mura-n-gura tot.. argumentari le trebuie elevilor, sa stie sa filosofeze frumos dar sa se faca de rahat in situatii in care au de scris declaratii pentru locul de munca, de exemplu.

Repet ce au zis multi altii inaintea mea: sistemul de invatamant se cam duce .. in mamica lui la loc cald.