Aparat soareci cu ultrasunete

Astfel de rozatoare precum soarecii si sobolanii, traiesc doar langa casa omului in anexe sau chiar in casa lui. Reproducerea parazitilor are loc destul de repede si este cauzata de adaptabilitatea lor ridicata la conditiile de mediu in schimbare. Sobolanii si soarecii se obisnuiesc repede cu majoritatea pesticidelor folosite, si astfel, nu pot fi distrusi in totalitate. Prin urmare, substantele otravitoare se dovedesc adesea ineficace in a detine controlul rozatoarelor. Capcanele mecanice, de asemenea, sunt fara folos, deoarece populatia de rozatoare din casa se inmulteste repede, iar capcanele sunt insuficiente. Un aparatul soareci cu ultrasunete, este dispozitivul pe baza de  la unde ultrasonice.

Emite valuri ultrasonice

Dispozitivul care emite valuri ultrasonice a fost inventat cu mult timp in urma, dar nu a fost utilizat imediat impotriva rozatoarelor din case si cladiri industriale. Astazi, aparatul cu ultrasunete este popular in intreaga lume si vei putea observa ca, un astfel de dispozitiv ajuta la eliberarea locuintei de acesti paraziti. Insa, pentru a vedea  efectul impotriva rozatoarelor, proprietarii de case si apartamente trebuie sa faca comparatii intre dispozitive si sa il  cumpere pe cel mai bun. De asemenea, daca esti proprietarul unei case cu musafiri nepoftiti, trebuie sa cunosti principiul dispozitivelor cu ultrasunete si nuantele de raspandire a acestora. Acest tip de  aparat pentru soareci, cu ultrasunete, se distinge prin undele sonore speciale, care nu sunt percepute de urechea umana.

Pentru sobolani si soareci acest dispozitiv are un efect negativ, deoarece le afecteaza sistemul nervos si provoaca panica si anxietate. Prin urmare, rozatoarele sunt obligate sa paraseasca teritoriul obisnuit. Dupa ce este conectat la reteaua electrica,  dispozitivului incepe sa emita unde ultrasonic. O caracteristica a ultrasunetelor este incapacitatea lor de a penetra prin obstructii si de a fi absorbita de materiale moi. Din acest motiv, impotriva rozatoarelor, dispozitivul poate lucra numai pana la o anumita suprafata si pentru o anumita zona. Pentru a curata intreaga cladire de sobolani, este necesar sa folosesti mai multe dispozitive. Expertii recomanda cumpararea dispozitivelor care au  o schimbare independenta a inaltimii oscilatiei ultrasunetelor. Acest lucru este necesar pentru a exclude dependenta sobolanilor la un anumit sunet.